На виробництві працює понад 80 людей. Протягом місяця виготовляють близько 800 тонн продукції. Щодня випікають 46 найменувань хліба, а також солону і солодку випічку, піцу. Основний продукт – вірменський лаваш. Дотримуються найвищих стандартів виробництва та працюють відповідно до НАССР.
«Компанія – учасниця програми «Національний кешбек». Продукцію маркують логотипом «Зроблено в Україні». Її реалізують у фірмових, роздрібних магазинах і великих торгових мережах. Хлібобулочні вироби постачають у пʼять областей: Полтавську, Дніпропетровську, Сумську, Харківську і Кіровоградську, – розповів Філіп Пронін. – Підприємство працює над розробкою нових видів продукції. Постійно допомагає українським захисникам. Дякуємо виробникам за невтомну та самовіддану працю. Кожному і кожній, хто підтримує економіку Полтавщини».
Підпишіться, щоб отримувати листи.